Порошенко оцінив роботу НАБУ
Категорія
Політика
Дата публікації

Порошенко оцінив роботу НАБУ

Порошенко оцінив роботу НАБУ
Джерело:  interfax.com.ua

Президент України Петро Порошенко позитивно відгукнувся про роботу Національного антикорупційного бюро.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс.
Читайте також: Меморандум з МВФ: НАБУ повинно отримати право на прослушку
"Чи задоволений я роботою цього органу? Так, я задоволений. Адже це новий, ефективний і незалежний орган по боротьбі з корупцією, який створювався за допомогою наших закордонних партнерів", - сказав президент на прес-конференції за підсумками переговорів з прем'єром Данії Ларсом Расмуссеном 5 квітня в Копенгагені.
Порошенко додав, що саме за його ініціативою було створено незалежне НАБУ, яка проводить розслідування і відкриває справи проти корупціонерів у вищих ешелонах влади.
"Ніхто не сумнівається в незалежності цієї структури", - підкреслив президент, зазначивши, що ніколи раніше боротьба з корупцією в країні не була так ефективна, як зараз.
Також президент України відзначив важливість запуску роботи системи електронних декларацій реформування судової влади в країні.
Як повідомляв ONLINE.UA, комітет Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції прийняв рішення оголосити ще один конкурс на посаду члена комісії з аудиту НАБУ від парламенту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?