У Маріуполі на території школи знайшли боєприпаси: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Маріуполі на території школи знайшли боєприпаси: з'явилися фото і відео

У Маріуполі на території школи знайшли боєприпаси: з'явилися фото і відео

У Маріуполі на території школи були знайдені боєприпаси: граната Ф-1 і 84 патрони до автомата Калашникова калібру 5,45 мм.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу поліції Донецької області.
"Граната Ф-1 і 84 патрона калібру 5,45 мм знаходилися на відстані близько 40 м від школи. У будь-який момент небезпечний арсенал могли знайти діти", - йдеться в повідомленні.
Боєприпаси були виявлені під час огляду території школи директором навчального закладу і співробітниками поліції, які планували взяти участь у посадці дерев разом зі школярами.
Читайте також: Війна на Донбасі: в мережі розповіли про нелегкі будні саперів: з'явилися фото
Після виявлення арсеналу місце знахідки було оточено, в школу викликали слідчо-оперативну групу.


Небезпечна знахідка на території школи. Фото: dn.npu.gov.ua
"Арсенал був вилучений. Крім того, поліцейські обстежили всю пришкільну територію. Інших небезпечних предметів не виявлено", - додали в поліції.
В даний час слідчі з'ясовують походження боєприпасів, ведеться перевірка.


Як повідомляв NLINE.UA, раніше стало відомо про дві головних вимоги президента України Петра Порошенка до російського лідера Володимира Путіна щодо Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?