Пост на мільйон: Бейонсе стала найвпливовішою в Instagram
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Пост на мільйон: Бейонсе стала найвпливовішою в Instagram

Пост на мільйон: Бейонсе стала найвпливовішою в Instagram
Джерело:  dmariearchive.com

Популярна американська співачка Бейонсе (Beyoncé) стала найвпливовішою знаменитістю в Instagram. Рекламний пост на її сторінці коштує 1 мільйон доларів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на D'Marie Analytics.
За даними аналітичного центру аккаунт Бейонсе став найпопулярнішим в Instagram після того, як співачка розповіла про свою вагітність два місяці тому, опублікувавши відповідний знімок.
Читайте також: Селена Гомес поставила новий рекорд в Instagram
Фото співачки, на якому вона постала з животом, який помітно округляється набрало 10,8 мільйона "лайків" і обійшла попередній рекорд соціальної мережі, поставлений Селеною Гомес. Хоча у Гомес 116 мільйонів передплатників, а у Бейонсе 98,5, найпопулярніше фото Селени набрало 6,6, мільйонів "лайків".


В акаунтах Бейонсе у Facebook і Twitter налічується майже 200 мільйонів передплатників: незважаючи на те, що у поп-виконавиці всього кілька записів у мікроблозі, кількість її фоловерів збільшується майже на 2000 щодня.
"Раніше вона менше публікувала знімків, ніж зараз. Кілька місяців тому регулярність її постів була мінімальна. Але тепер вона змінила своє ставлення і більше відкрилася аудиторії", - заявив представник Бейонсе.
Нагадаємо, раніше  фото співачки Селени Гомес, де вона п'є Coca-Cola з пляшки, стало найпопулярнішим за всю історію Instagram.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?