Розлучення Пітта і Джолі: розкрилася нова причина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Розлучення Пітта і Джолі: розкрилася нова причина

Розлучення Пітта і Джолі: розкрилася нова причина
Джерело:  radaronline.com

Знаменитий біограф і режисер Йен Хелперін, який працює над  документальним фільмом про Анджеліну Джолі і Бреда Пітта, назвав свою версію розриву голлівудської пари.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Radar Online.
За словами режисера, одним з каменів спотикання стали занадто близькі стосунки Джолі з її братом - Джеймсом Хейвені, який буквально жив разом з голлівудською парою і постійно втручався в їх шлюб.
Читайте також: Джолі і Пітт придумали, як використовувати свій сімейний замок: опубліковані фото
"Це виводило Бреда з себе. Він поставив Енджі ультиматум - він або я", - розповів Хелперін.
Як стверджує біограф, подружжя часто сварилося через Джеймса, що призвело до поступового згасання почуттів.
Відзначимо, відносини Анджеліни і Джеймса дійсно можна назвати дуже близькими. Вони не тільки постійно спілкуються, а й навіть поцілувалися один з одним на церемонії "Оскар" у 2000 році.


Анджеліна Джолі і Джеймс Хейвен
Нагадаємо, причин розставання зоряної пари називали кілька. Одні говорили, що усьому виною політична кар'єра Джолі, інші - її зайві ревнощі, треті - зради Пітта.
Як повідомляв ONLINE.UA, ініціатором розлучення стала Анджеліна Джолі і подала документи на розірвання шлюбу 19 вересня 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?