Зірка серіалу "Друзі" розлучився з дружиною
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Зірка серіалу "Друзі" розлучився з дружиною

Зірка серіалу "Друзі" розлучився з дружиною
Джерело:  US Magazine

Американський актор Девід Швіммер, найбільш відомий як виконавець ролі Росса Геллера в популярному серіалі "Друзі", оголосив про розрив з дружиною Зоуі Бакман.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Us Weekly.
Відзначимо, стосунки пари тривали 10 років.
Читайте також: Творці "Друзів" висловилися щодо возз'єднання серіалу
"Ми, як і раніше, дуже любимо і поважаємо один одного, але ми вирішили взяти деякий час для того, щоб визначитися з якими відносинами ми хочемо йти у майбутнє. Нашим пріоритетом є щастя і благополуччя нашої дочки в цей непростий час, тому ми просимо поважати нашу конфіденційність і не втручатися в життя нашої родини", - повідомили Девід і Зоуі.


Девід Швіммер і Зоуі Бакман
Стосунки пари почалися у 2007 році. Девід познайомився з Зоуі в Лондоні, де знімався у фільмі "Біжи, товстун, біжи". Тоді Бакман, яка в даний час працює фотографом, числилася серед офіціанток нічного клубу Cuckoo Club. Зоуі погодилася переїхати в Лос-Анджелес до Девіда всього через кілька тижнів після знайомства з ним.
У червні 2010 року закохані зіграли таємне весілля, а 8 травня 2011-го у них народилася дочка Клео.
Як повідомляв ONLINE.UA,  в лютому цього року стало відомо, що знаменитий голлівудський актор, зірка фільмів про "Росомаху" Х'ю Джекман розлучається з дружиною після 20 років шлюбу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?