Марія Яремчук випустила кліп, що зачаровує: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Марія Яремчук випустила кліп, що зачаровує: з'явилося відео

Марія Яремчук випустила кліп, що зачаровує: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Відома українська співачка Марія Яремчук презентувала кліп на пісню "Ти в мені є". Головна ідея відеоряду - злиття жінки зі стихією.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал співачки.
Прем'єра видовищного відео відбулася сьогодні, 6 квітня.
Режисером кліпу виступив відомий кліпмейкер Алан Бадоєв.
Сюжет відео нагадує сакральний ритуал, який гармонійно поєднується з палкою і сильною натурою співачки. Марія постає в образі дівчини, яка народжується з землі. Потім її запліднює вода. В кінці відео героїня народжує дельфіна.

Читайте також: Укра їнська співачка госпіталізована на Балі: опубліковано фото
"З перших секунд прослуховування цієї пісні я одразу уявив собі давній язичницький обряд, коли дівчата, виходячи до океану, просили у всесвіту можливості стати матір'ю. У тому, як Марія співає цю пісню, є що щось дике і безумовно заразливе. На шляху до себе артист дуже часто експериментує і шукає сьогодення. Я вірю, що саме ця робота відкриває нову Марію - дику, сексуальну і скажено виразну. Стільки прекрасного сталося під час цієї зйомки, стільки думок, одкровень і море любові. Нехай наш корабель пливе. Зустрічайте сучасну українську музику", - прокоментував свою роботу Бадоєв.
"Все, що ви побачите і почуєте, несе в собі кодову інформацію! Я чітко можу визначити своє життя на "ДО" і "ПІСЛЯ" цієї пісні, адже я стала собою! Нехай мій приклад послужить мотивацією для багатьох: Забудьте все, чому вас вчили! Не бійтеся не виправдати очікування! Відпустіть свій внутрішній голос! Так, я дочка. Але в музиці я мати! Всесвіт дає мені можливість народжувати, і це єдине, що я ПОВИННА робити", - розповіла про новий кліп Марія в своєму Instagram.


Нагадаємо, кліп на пісню "Ти в мені є" знімався на Балі в січні цього року, де Марія перебувала на відпочинку.
Як повідомляв ONLINE.UA, відомий український гурт "Танок на майдані Конго" (ТНМК) випустив кліп на пісню "Дзеркало", в якому висміяв людей, що хворіють на лайкоманію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?