Сирія піддалася новій хімічній атаці, є загиблі: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Сирія піддалася новій хімічній атаці, є загиблі: з'явилися фото і відео

Сирія піддалася новій хімічній атаці, є загиблі: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

У четвер, 6 квітня, в Сирії відбулася друга потужна хімічна атака, в результаті якої, за попередніми даними, загинули 3 людини.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter німецького журналіста Джуліана Ріпці.
За інформацією журналіста, від хімічної атаки постраждали жителі сирійського міста Латамінах. В результаті атаки три людини загинули, ще 25 осіб постраждали.
"15 хвилин тому авіація Путіна-Асада атакувала місто Латамінах хімічною зброєю", - написав він.

Читайте також: Тур еччина зробила резонансну заяву щодо хіматакі в Сирії
Ріпці також опублікував фото і відео, на яких видно жовті хмари над містом. За його словами, були застосовані бомби з хлорином.


Зараз сирійські опозиційні сили активно просуваються в місто Хама. За останні тижні вони взяли під контроль важливі міста. Населені пункти, які потрапили під хімічну атаку, перебувають під владою сирійських повстанців.
Нагадаємо, 4 квітня вранці місто Хан-Шейхун піддалося бомбардуванню. Сирійські активісти повідомили, що авіаналіт на місто зробили літаки сирійської армії або російської авіації. За розповідями очевидців, люди вмирали від задухи, багато лежали на землі без руху, у інших спостерігалася блювота і йшла піна з рота.
Як повідомляв ONLINE.UA, Рада Безпеки ООН після повідомлень про застосування хімічної зброї в сирійській провінції Ідліб провів екстрене засідання: Великобританія, США і Франція представили проект резолюції із закликом провести розслідування трагедії.
У свою чергу представники Росії і Китаю заявили, що необхідності в такій резолюції немає, і документ не був винесений на голосування.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?