Яценюк висловився з приводу відставки уряду Гройсмана
Категорія
Політика
Дата публікації

Яценюк висловився з приводу відставки уряду Гройсмана

Яценюк висловився з приводу відставки уряду Гройсмана
Джерело:  interfax.com.ua

Колишній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що фракція "Народний фронт" у Верховній Раді не голосуватиме за відставку Кабінету міністрів Володимира Гройсмана.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Інтерфакс-Україна.
"Народний фронт" не голосуватиме за відставку чинного кабінету, в цьому питанні ми не БПП ", - сказав Яценюк під час брифінгу на 10-му Київському безпековому форумі в Києві.

Читайте також: По літтехнолог розповів, в якому випадку може статися відставка Кабміну
За словами екс-прем'єра, нинішній уряд продовжує реформи, які були розпочаті його Кабміном.
"Голосів за відставку не було, немає і не буде", - підкреслив Яценюк.
Він також заявив, що не має наміру ставати главою Національного банку України, тому що вже очолював його, а "задньої передачі" у нього немає.
Як повідомляв ONLINE.UA, уранці в четвер, 6 квітня, з'явилася інформація про те, що глава Нацбанку Валерія Гонтарева написала заяву про відставку.
Однак в прес-службі НБУ повідомили, що в спілкуванні з журналістами Гонтарева в черговий раз підтвердила свій намір згодом покинути свій пост, але заяви про відставку не писала.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?