Група 5'Nizza політала в новому кліпі: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Група 5'Nizza політала в новому кліпі: з'явилося відео

Група 5'Nizza політала в новому кліпі: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Харківська музична група 5'Nizza випустила кліп на пісню "Самолет".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний YouTube-канал групи.
Прем'єра відеоряду відбулася сьогодні, 6 квітня.
Кліп був знятий під чуйним керівництвом відомого українського режисера Максима Ксенда, за задумом якого музиканти розіграли сцени різних побутових казусів.
Цілу добу Андрій Запорожець і Сергій Бабкін висіли в повітрі, в прямому сенсі цього слова. Творці кліпу кажуть, що знімальний процес був схожий на гру в ляльки.
Читайте також: Alloise презентувала аудіо нової композиції "Половинка"
"Самолет" - пісня про страх, коли все нагорі, а ти внизу, про віру в те, що долетимо, минаючи усі переживання, про те, щоб перелетіти з життя в життя", - кажуть музиканти.
Дана композиція увійшла в новий альбом "Ку", який 10 червня 5'Nizza презентує в Києві, а після вирушить в тур по Україні.


5'Nizza - дует, створений на початку 2000-х. Колектив розпався в 2007-му, випустивши до цього часу два альбоми. У 2015 році музиканти возз'єдналися.
Нагадаємо,  Сергій Бабкін є одним з наставників популярного українського вокального шоу "Голос країни-7".
Як повідомляв ONLINE.UA,  відома українська співачка Марія Яремчук презентувала кліп на пісню "Ти в мені є". Головна ідея відеоряду - злиття жінки зі стихією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?