На Донбасі четверо бойовиків загинули, підірвавшись на власних мінах
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі четверо бойовиків загинули, підірвавшись на власних мінах

На Донбасі четверо бойовиків загинули, підірвавшись на власних мінах

Бойовики так званої ДНР продовжують зазнавати втрат через грубі порушення дисципліни - за минулу добу четверо людей загинули, підірвавшись на власних мінах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління розвідки Міноборони України.
"За минулу добу в результаті підриву на власних мінних загородженнях загинуло четверо військовослужбовців 1-го Армійського корпусу ВС РФ (по два військовослужбовці із складу 3-ї окремої мотострілкової бригади (Горлівка) і 11-го окремого механізованого полку (Донецьк)", - йдеться в повідомленні.
Крім того, розвідники відзначили, що в рядах бойовиків ДНР і ЛНР зростає число небойових втрат і грубих порушень військової дисципліни, які призводять до загибелі цивільного населення.
Читайте також: Бо ї в Авдіївці: Тука поділився вражаючими даними про втрати бойовиків ДНР
"5 квітня військовий 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) в стані алкогольного сп'яніння на легковому автомобілі перевищив швидкість і, не впоравшись з керуванням, скоїв зіткнення з іншою машиною. Внаслідок аварії загинув цивільний водій і його вагітна дружина", - відзначили в ГУР.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на шкільному суботнику в ДНР стався вибух бойової гранати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?