Гройсман розкрив деталі пенсійної реформи
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман розкрив деталі пенсійної реформи

Гройсман розкрив деталі пенсійної реформи
Джерело:  Укрінформ

Найближчим часом українських пенсіонерів очікує підвищення виплат - з 1 жовтня 2017 року, після перерахунку, вони підвищаться на 10%.
Про це заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, виступаючи з трибуни парламенту, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
"Уряд України проведе перерахунок пенсій для українських громадян, досить істотний, і ми зможемо з 1 жовтня 2017 року підвищити пенсію в Україні", - сказав він.
Гройсман додав також, що концепція пенсійної реформи буде представлена найближчим часом - вона не передбачає збільшення пенсійного віку, але містить інші заходи, які дозволять вибудувати справедливу пенсійну систему.
Читайте також: Гройсман видав гучну обіцянку щодо пенсій: з'явилося відео
"Я закликаю фракцію Опозиційного блоку відкинути свої політичні прапори в бік і взяти один - державний, і спільно з коаліцією, іншими фракціями проголосувати цю пенсійну реформу. Звичайно, після дискусії, яку ми проведемо тут", - запропонував прем'єр.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше віце-прем'єр-міністр Павло Розенко нагадав, що з 1 травня 2017 роки відбудеться перше підвищення мінімального розміру пенсій на 10%, яке торкнеться 8 млн пенсіонерів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?