У Києві відбулася прем'єра фільму про Джамалу: опубліковані фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Києві відбулася прем'єра фільму про Джамалу: опубліковані фото

У Києві відбулася прем'єра фільму про Джамалу: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У четвер, 6 квітня, в Києві відбулася прем'єра документального фільму "Джамала.UA" про шляхи Джамали до творчого злету.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Zefir.ua.
Захід відбувся в київському кінотеатрі "Батерфляй DeLuxe". Ведучим вечора був Юрій Горбунов, а за музичну атмосферу відповідала група "Гурт Йогурт". Також спеціально на прем'єру приїхав відомий український джазовий піаніст, друг дитинства Джамали, Усеїн Бекіров.
Відзначимо, фільм почали знімати ще до того, як стало відомо, що Джамала візьме участь в українському відборі на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення". А коли стало відомо, що саме Джамала представить Україну, стало зрозуміло, що фільм дуже на часі.
"Джамала.UA" - робота молодого режисера Анни Акулевич, для якої це дебют в документальному кіно. Анна розповіла, що Джамала не контролювала процес створення фільму. Більшість епізодів зняті прихованою камерою.
"Тут немає інформаційного навантаження, важких колізій. Тут є персонаж, за яким цікаво спостерігати. Ми тестували і показували кадри людям за кордоном, де не знали ні про те, хто така Джамала, ні про Євробаченні, ні про кримських татар, але глядачі надихалися її енергетикою", - розповіла Анна Акулевич.
Відвідати прем'єру документальної стрічки прийшла і сама Джамала. Співачка приїхала прямо з літака, завершивши зйомки кліпу в Португалії, де команда знімала нове відео до композиції I Believe in You.
Для заходу співачка обрала напівпрозоре біле плаття від Андре Тана.
Підтримати артистку прийшли її наречений Бекір Сулейманов, а також мама зірки Галина Михайлівна, яка заради цього спеціально прилетіла з Криму.


Джамала з нареченим


Джамала з мамою
Фільм "Джамала. UA" виходить в прокат 13 квітня. Його можна буде подивитися в кінотеатрах Києва, Одеси, Харкова, Львова, Дніпра, Запоріжжя, Сум, Тернополя та інших міст України.
Нагадаємо, завдяки перемозі Джамали на Євробаченні-2016 в Стокгольмі (Швеція) нинішній конкурс прийме Київ. Півфінали відбудуться 9 травня і 11 травня, фінал - 13 травня. Україну представить рок-група O.Torvald, яка виступить одразу в фіналі конкурсу під номером 22.
Юрій Горбунов



Джамала і Бекір Сулейманов



Джамала з мамою



Джамала з мамою





Іван Фролов і Джамала





Усеїн Бекіров



Бекір Сулейманов



Джамала


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?