БПП знову пропонує "свого" кандидата на посаду аудитора НАБУ - активіст
Категорія
Політика
Дата публікації

БПП знову пропонує "свого" кандидата на посаду аудитора НАБУ - активіст

БПП знову пропонує "свого" кандидата на посаду аудитора НАБУ - активіст

Фракція Блоку Петра Порошенка у Верховній Раді намагається відновити розгляд кандидатури Найджела Брауна на посаду аудитора Національного антикорупційного бюро.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на блог активіста і голови громадської організації "Центр протидії корупції" Віталія Шабуніна.

Читайте також: Порошенко оцінив роботу НАБУ
За словами Шабуніна, на адресу глави антикорупційного комітету ВР Єгора Соболєва надійшов лист від керівника фракції БПП Артура Герасимова, в якому той пропонує повернутися до розгляду кандидатуру Брауна, який "має значний досвід роботи в органах досудових розслідувань, прокуратурі, закордонних судах і міжнародних організаціях" .


Шабунін наголосив, що комітет під керівництвом Соболєва повинен почати обговорення кандидатів на посаду аудитора тільки після завершення конкурсу 14 квітня.
"До того часу комітет Соболєва не повинен розглядати "питання про затвердження" кандидатури аудитора взагалі, адже це знову буде грубим порушенням регламенту і демонстративною зневагою до всіх - і кандидатів, і нардепів, і міжнародних партнерів", - резюмував активіст.
Як повідомляв ONLINE.UA, 5 квітня комітет Верховної Ради з питань запобігання та протидії корупції прийняв рішення оголосити ще один конкурс на посаду члена комісії з аудиту НАБУ від парламенту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?