У ЄС розповіли про казки інтернет-тролів щодо безвізу України
Категорія
Політика
Дата публікації

У ЄС розповіли про казки інтернет-тролів щодо безвізу України

У ЄС розповіли про казки інтернет-тролів щодо безвізу України

Після рішення Європарламенту про надання Україні безвізового режиму з ЄС в мережі активізувалися інтернет-тролі, які поширюють міфи про безвіз.
Про це розповів прес-аташе представництва Європейського Союзу в Україні Давид Стулик, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
"Вчора я здивувався, коли читав різні пости в соціальних мережах, було якесь самокатування або було запущено багато міфів", - заявив він.
При цьому, за словами Стулика, "якщо подивитися на те, звідки йшли ці міфи, ці дезинформаційні меседжі, то вони йшли в соцмережах з так званих тролерських анонімних акаунтів, в основному російською мовою".
Читайте також: Порошенко і Клімкін про безвіз для України: святкувати ще рано
"Ми спочатку подивимося, як все працює. Якщо виникнуть певні проблеми, то вони обговорюватимуться на двосторонньому рівні, але не треба заходити вперед, що все може бути погано, що будуть зловживати цим безвізовим режимом. Краще думати зараз про те, як зробити так, щоб такого не сталося", - заявив він.
При цьому представник ЄС зазначив, що буде запущена інформаційна кампанія, "щоб роз'яснити українським громадянам, що таке безвізовий режим, які він несе вигоди, які є обмеження, щоб розвіяти певні міфи".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава українського МЗС розповів про п'ять кроків України, які потрібно подолати для набуття чинності безвізом з ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?