"Пающіє труси" випустили новий провокаційний кліп: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Пающіє труси" випустили новий провокаційний кліп: з'явилося відео

"Пающіє труси" випустили новий провокаційний кліп: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Епатажна українська жіноча поп-група "Пающіє труси" представила кліп на пісню "Камерний романс" про нелегку долю дівчат у колонії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал продюсера тріо.
У кліпі дівчата відбувають покарання в жіночій трудовій колонії. У відео вони постають у тюремних робах, під якими ховаються вельми пікантні корсети.
Читайте також: Група 5'Nizza політала в новому кліпі: з'явилося відео
Мадлена загриміла у в'язницю за те, що "побилася з бабами" на концерті Олега Винника, Руда - за те, що фальшиво співає у групі, а камерна співачка Оля-Шпрот отримала термін за те, що чоловіка розчленувала.
Відзначимо, музика і слова до пісні свого часу були написані нині покійним лідером гурту "Скрябін" Андрієм Кузьменко.


Групу "Пающіє труси" створили у 2008 році музичний продюсер Володимир Бебешко і нині покійний Кузьма "Скрябін". На той момент метою друзів було "пожартувати" над вітчизняним шоу-бізом. Після смерті Андрія Кузьменка Бебешко залишається єдиним продюсером колективу.
Як повідомляв ONLINE.UA,  "Пающіє труси" брали участь в цьогорічному українському відборі на Євробачення. Дівчата виступили з девізом "Дамо Європі по попі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?