Стало відомо про спробу звільнення з посади глави НАЗК
Категорія
Політика
Дата публікації

Стало відомо про спробу звільнення з посади глави НАЗК

Стало відомо про спробу звільнення з посади глави НАЗК
Джерело:  online.ua

Члени Національного агентства з попередження корупції провели голосування за відставку керівника відомства Наталії Корчак.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook глави НАЗК.
Читайте також: Глава НАЗК розповіла, як виписувала собі чималі премії
За словами Корчак, члени НАЗК Руслан Рябошапка та Руслан Радецький ініціювали голосування і проголосували "за" відставку, в той час як Олександр Скопич проголосував "проти", а сама керівник відомства утрималася.
"Двоє колег - членів НАЗК черговий раз проявили свою позицію, наполягаючи на щоквартальних ротаціях в агентстві і проголосувавши на засіданні "за" мою відставку. Спасибі, що ще раз перед присутніми на засіданні НАЗК нардепами Рябошапка і Радецький висловили свою думку. Вона ні на що не впливає, в тому числі і на результативність роботи ввірених під їх координацію департаментів", - підкреслила Корчак.
"Шкода, що голосувати на публіку - є сили, а відзвітувати в середу у Верховній Раді про свої "досягнення" - немає. Як і направити свою працездатність в роботу", - додала глава НАЗК.



Нагадаємо, 29 березня прем'єр Володимир Гройсман закликав керівництво НАЗК піти у відставку через незадовільну роботу системи е-декларування.
Як повідомляв ONLINE.UA, у відповідь на це Наталія Корчак заявила, що не має наміру йти у відставку, і буде судитися з ДП "Українські спеціальні системи".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?