Кремлівські ЗМІ: на зруйнованій ракетами США авіабазі Асада були російські військові
Категорія
Світ
Дата публікації

Кремлівські ЗМІ: на зруйнованій ракетами США авіабазі Асада були російські військові

Кремлівські ЗМІ: на зруйнованій ракетами США авіабазі Асада були російські військові
Джерело:  РБК

На  аеродромі Шайрат в Сирії, який став однією з цілей авіаударів США, знаходилися російські військові.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на кремлівське видання РБК, що цитує слова офіцера сирійської армії.


Читайте також: Трамп зважився на велику демонстрацію сили - західні ЗМІ про удар по Сирії


"Інформації про постраждалих серед росіян не надходило", - підкреслив сірійський військовий, відзначаючи, що військові РФ досі знаходяться на території аеродрому.


Він додав, що військове керівництво Сирії отримало інформацію про заплановану ракетну атаку ВМС США, в зв'язку з чим більша частина авіації була виведена. Частину техніки перекинули на аеродром Т-4 на захід від Пальміри.


На аеродромі Шайрат в результаті авіаударів було знищено щонайменше чотири винищувачі і три вертольоти, які проходили обслуговування і в момент атаки були не в ангарі.


Нагадаємо, вранці  7 квітня з борту американських кораблів, що знаходяться в Середземному морі, було завдано ракетного удару по авіабазі Шайрат в Сирії.


Як повідомляв ONLINE.UA,  президент Сирії Башар Асад назвав ракетні удари США по сирійським авіавбазам демонстрацією "політичної і військової сліпоти".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?