У Дніпрі поліцейські привласнили собі мільйони доларів, вилучених у грабіжників
Категорія
Події
Дата публікації

У Дніпрі поліцейські привласнили собі мільйони доларів, вилучених у грабіжників

У Дніпрі поліцейські привласнили собі мільйони доларів, вилучених у грабіжників
Джерело:  Укрінформ

У Дніпрі затримали двох правоохоронців, які привласнили собі майже $2 млн, раніше вилучених у злодіїв.


Про це на брифінгу в аеропорту "Харків" заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Укрінформ.


Читайте також: СБУ накрила поліцейську банду з потужною історією: з'явилися фото


"Серед підозрюваних два співробітника поліції Дніпропетровської області, затриманих за підозрою в розбої та крадіжці більше $1,4 млн, €150 тис і виробів з золота на суму близько $200 тис, що вже були вкрадені злочинцями", - підкреслив Аваков.


Глава Нацполіціі Сергій Князєв пояснив, що в 2016 році виходець Харківської області передав товаришам в Дніпрі гроші та вироби із золота вартістю в близько $2 млн.


"Гроші були заховані в вольєрі з собаками, що начебто унеможливлювало їх крадіжку. Втім, власник собак вкрав ці гроші, залишив свою дружину і зник. Власник грошей звернувся до правоохоронців, які без оформлення заяви знайшли викрадачів і забрали у них гроші, залишивши лише $50 тис. Працівники внутрішньої безпеки 6 і 7 квітня провели в Дніпрі обшуки і затримання діючих співробітників поліції", - зазначив він.


У прес-службі прокуратури Харківської області відзначили, що були затримані двоє поліцейських з Дніпра: 40-річний підполковник поліції і 33-річний майор.


Вирішується питання про відсторонення їх від посад, а також обрання запобіжного заходу. За фактом інциденту порушили кримінальну справу за статтею про розбій, вчинений організованою групою, і заволодіння майном в особливо великих розмірах.


Як повідомляв ONLINE.UA,  24 лютого в Миколаєві під час отримання хабара затримано інспектора місцевої патрульної поліції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?