На межі бойових зіткнень з Росією: Медведєв прокоментував авіаудари США в Сирії
Категорія
Світ
Дата публікації

На межі бойових зіткнень з Росією: Медведєв прокоментував авіаудари США в Сирії

На межі бойових зіткнень з Росією: Медведєв прокоментував авіаудари США в Сирії
Джерело:  online.ua

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, що  авіаудари США по авіабазі в Сирії  "на межі бойових зіткнень з Росією".


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook прем'єра РФ.


Читайте також: Кремлівські ЗМІ: на зруйнованій ракетами США авіабазі Асада були російські військові


"Залишки передвиборчого туману розсіялися. Замість розтиражованої тези про спільну боротьбу з головним ворогом - ІДІЛ адміністрація Трампа довела, що буде люто вести боротьбу з законним урядом Сирії", - заявив Медведєв.


"У жорсткій суперечності з нормами міжнародного права, без схвалення ООН, - продовжив він. - На межі бойових зіткнень з Росією".


"Ніхто не перебільшує цінності передвиборних обіцянок, але все ж є межі пристойності. За ними - абсолютна недовіра. Що зовсім сумно для наших вкрай зіпсованих відносин. І звичайно, втішно для терористів", - додав російський прем'єр.


У той же час, стало відомо, що Росія контактувала з США після авіаудару американських військових по Сирії.


"Контакти з американською стороною у нас були, вони носять у нас в принципі регулярний характер, проходять на різних рівнях. Але в даному випадку сьогодні ми, звичайно, сфокусувалися на тій публічній реакції, яку ви почули", - заявила офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова в ефірі телеканалу "Росія 1", однак не стала розголошувати подробиць переговорів.


Нагадаємо, вранці  7 квітня з борту американських кораблів, що знаходяться в Середземному морі, було завдано ракетного удару по авіабазі Шайрат в Сирії.


Як повідомляв ONLINE.UA,  президент Сирії Башар Асад назвав ракетні удари США по сирійським авіавбазам демонстрацією "політичної і військової сліпоти".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?