Хімічна атака в Сирії: на фото росЗМІ побачили цікавий момент
Категорія
Світ
Дата публікації

Хімічна атака в Сирії: на фото росЗМІ побачили цікавий момент

Хімічна атака в Сирії: на фото росЗМІ побачили цікавий момент
Джерело:  InformNapalm

Російські ЗМІ опублікували фото з  сирійської урядової бази Шайрат в провінції Хомс, що зазнала ракетного удару США, на яких помітили блоки до контейнерів малогабаритних вантажів, імовірно з хімічними боєприпасами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Informnapalm.
"У кадр російського репортера РІА Новини Михайла Воскресенського потрапили блоки до контейнерів малогабаритних вантажів (КМГУ), які можуть бути як касетними осколково-фугасними, так і хімічними боєприпасами БКФ-П. У кожній бомбі БКФ-П вміщено 12 касетних елементів з отруйною речовиною зоман (Р-55). Знімки зроблені на авіабазі Шайрат, після нанесеного американцями ракетного удару. Аналогічні контейнери можна спостерігати на фотографіях процесу знищення хімічної зброї російськими військовими на об'єкті по зберіганню і знищенню хімічної зброї в місті Почеп Брянської області", - йдеться в матеріалі.
Читайте також: Газова атака в Сирії: з'явилося шокуюче відео перших хвилин після нальоту





Користувачі мережі активно обговорюють фото з сирійської урядової авіабази.







Нагадаємо,  в результаті хімічної атаки по сирійській провінції Ідліб загинули щонайменше 70 осіб, серед яких 11 дітей у віці до 8 років.

Як повідомляв ONLINE.UA,  Росія і Китай заблокували ухвалення Радою безпеки ООН резолюції щодо санкцій проти Сирії за атаки із застосуванням хімічної зброї, в яких раніше звинуватили Дамаск.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?