Затримання поліцейськіх на Дніпропетровщині: з'явилися фото, відео и нові подробиці
Категорія
Події
Дата публікації

Затримання поліцейськіх на Дніпропетровщині: з'явилися фото, відео и нові подробиці

Національна поліція України
Затримання поліцейськіх на Дніпропетровщині: з'явилися фото, відео и нові подробиці

У поліції розповіли нові подробиці затримання двох правоохоронців, які привласнили собі викрадені гроші і коштовності на суму майже в $2 млн.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Національної поліції України.


Читайте також: СБУ накрила поліцейську банду з потужною історією: з'явилися фото


"До поліції звернулася жителька одного з селищ із заявою про крадіжку майна та зникнення її чоловіка. Жінка розповіла, що повернувшись ввечері додому виявила відсутність $1,42 млн, 156 тисяч євро. Крім того, зникли золоті прикраси та коштовні каміння, вартістю майже $200 тис. Цей статок на зберігання залишила її близька подруга, - йдеться в повідомленні. - Також заявниця повідомила, що напередодні її 53-річний чоловік сів у власний автомобіль «ВАЗ Нива» і не повернувся".


Пізніше заступник голови відділу карного розшуку відділу поліції дізнався про зникнення і домовився з підлеглими про пошук грошей і коштовностей без оформлення. Вони знайшли чоловіка заявниці, який втік з братом.


"Зловмисники встановили, що розшукувані переховуються на одній з квартир у Павлограді Дніпропетровської області. Четверо змовників групи вирушили на зазначену адресу. Застосовуючи фізичну силу та погрожуючи вогнепальною зброєю, поліцейські знайшли у чоловіків сумки з викраденим добром. Поліцейські залишили братам 50 тисяч доларів США, наказали їм негайно залишити територію області, а решту чужого майна привласнили собі", - відзначили в поліції.


За фактом події відкрили справи про перевищення влади працівником правоохоронного органу та про розбій.


Поліцейські, що привласнили собі чуже майно, були затримані, додатково провели 24 обшуки в їх службових кабінетах і за місцями проживання, в результаті чого знайшли 12 тис євро, $39 тис і 108 тис грн.


У мережі з'явилися фото і відео затримання:



Як повідомляв ONLINE.UA,  24 лютого в Миколаєві під час отримання хабара затримано інспектора місцевої патрульної поліції.


==-00




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?