У бойовика Стрєлкова істерика через удар США по Сирії
Категорія
Події
Дата публікації

У бойовика Стрєлкова істерика через удар США по Сирії

У бойовика Стрєлкова істерика через удар США по Сирії
Джерело:  vk.com/bird.born

Колишній ватажок бойовиків ДНР Ігор Стрєлков-Гіркін жорстко розкритикував владу Росії за її реакцію на  ракетний удар США по урядовим цілям в Сирії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку Стрєлкова в соцмережі Вконтакте.
"Реакції з боку Військово-космічних сил РФ немає і вже точно не буде. Дипломатична реакція - на рівні якоїсь Гватемали, що виражає черговий "рішучий протест" у зв'язку з черговим обстрілом своєї території канонеркою,щопроходить повз - за повною неможливістю відповісти хоч чимось більш серйозним. Зате, само-собою, завдяки галактичному Наногенію, ми черговий раз уникли "Третьої Світової війни", - написав колишній бойовик ДНР.
Читайте також: На межі бойових зіткнень з Росією: Медведєв прокоментував авіаудари США в Сирії


Стрєлков додав, що реакція Росії на удар США по авіабазі військ президента Сирії Башара Асада - це "позорище повне і конкретне, яке, безсумнівно, буде мати подальші (і ще більш серйозні) наслідки". Він також упевнений в тому, що Росія обов'язково програє сирійську війну.




Користувачі мережі відзначили, що ракетний удар США в Сирії викликав у Стрєлкова істерику.





Як повідомляв ONLINE.UA,  президент Росії Володимир Путін назвав ракетний удар США, нанесений по авіабазі в Сирії, "порушенням міжнародного права".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?