У Росії запропонували відповісти Трампу ударом по Україні
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії запропонували відповісти Трампу ударом по Україні

У Росії запропонували відповісти Трампу ударом по Україні
Джерело:  online.ua

Російський письменник Олександр Проханов запропонував Кремлю відповісти на ракетний удар США по Сирії обстрілом Донбасу.
Про це він заявив в ефірі "Першого каналу" росТБ, повідомляє ONLINE.UA.
"Використано новий тип озброєння – це не крилаті ракети, це не надточна зброя. Але я б назвав цю зброю репутаційною. Наноситься удар по репутації Росії", – розповів Проханов.
Зокрема, він запропонував Кремлю: "Наступне, що ми можемо зробити – нанести удар крилатими ракетами по установках залпового вогню і артилерійським підрозділам на Донбасі".
Читайте також: Трампу запропонували ліквідувати лідера КНДР
За його словами, "якщо Росія здригнеться, якщо вона відступить, якщо вона почне приймати компромісні умови, це зруйнує надскладну геотехнологическую архітектуру, яку Росія будувала у всіх регіонах світу протягом останніх років".
"Тобто дійсно, розмістити додаткове число (зенітно-ракетних комплексів) С-400 в Сирії. Можливо, радикально прозвучить, але слід розмістити певну частину зенітно-ракетних комплексів С-300 в Північній Кореї, тому що наступний удар буде завдано по ракетно-ядерних сил КНДР", - припустив він.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в США запропонували створити "гібридний трибунал" для розслідування військових злочинів у Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?