Відомий український актор і режисер зробив важливе оголошення
Категорія
Культура
Дата публікації

Відомий український актор і режисер зробив важливе оголошення

Відомий український актор і режисер зробив важливе оголошення

Відомий український актор і режисер Ахтем Сейтаблаєв розповів про те, що виконав свою обіцянку зняти фільм про захисників Донецького аеропорту.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"2,5 роки тому я дав слово, що зніму про цих воїнів фільм... Сьогодні наша команда завершила знімальний період кінокартини "Кіборги". Дякую воїнів, дякую команду... Слава Україні!" – написав він.
Читайте також: Фільм про "кіборгів": в мережі з'явилося цікаве відео зі зйомок
Нагадаємо, що зйомки фільму велися на військовому аеродромі під Черніговом, а серед творців картини були учасники боїв за аеропорт, які внесли чимало пропозицій і коректив.


Також нагадаємо, що бюджет фільму склав близько 40 мільйонів гривень, а матеріалу, створеного в ході зйомок, достатньо для чотирисерійної картини.
Нагадаємо, раніше в інтерв'ю ONLINE.UA український снайпер з гумором розповів про знаменитий фейк бойовиків ДНР щодо "кіборгів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?