У Москві зіткнулися потяг і електричка, багато постраждалих: з'явилися фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У Москві зіткнулися потяг і електричка, багато постраждалих: з'явилися фото і відео

У Москві зіткнулися потяг і електричка, багато постраждалих: з'явилися фото і відео
Джерело:  ТАРС

У Москві зіткнувся пасажирський поїзд і електричка, в результаті чого 50 людей постраждали, 12 з яких були госпіталізовані.


Про це заявив глава МНС Володимир Пучков, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.


Читайте також: У страшній аварії в Росії загинули дев'ять осіб: з'явилися фото і відео


Інцидент трапився на заході російської столиці близько 22:16 8 квітня до київським часом, зіткнувся потяг напрямком Москва-Брест і електричка Москва-Усово. Серед постраждалих є як росіяни, так і громадяни інших країн.


За попередніми даними, машиніст електрички екстрено загальмував, щоб не наїхати на людину, машиніст поїзда, що їхав слідом, також застосував екстрене гальмування, але зіткнення не вдалося уникнути. З рейок зійшли чотири вагони електрички і секція локомотива поїзда.


"Відразу після зіткнення поїзда і електрички президенту доповіли про інцидент. Мер Москви Сергій Собянін, глава МНС Володимир Пучков та президент РЖД Олег Бєлозьоров по телефону поінформували главу держави про вжиті заходи по ліквідації наслідків аварії. Путін доручив зробити все необхідне для виправлення ситуації", - прокоментував ситуацію прес-секретар Путіна.


Всі пасажири поїзда були евакуйовані: "Всі пасажири покинули приміський поїзд і були доставлені до найближчої станції Кунцево", - пояснили в Центральній приміській пасажирській компанії. Було виділено 30 компенсаційних автобусів, якими скористалося близько 400 осіб.


У мережі з'явилися фото і відео з місця інциденту. Обережно, відео містить нецензурну лексику!





Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  на трасі до московського аеропорту Домодєдово пожежний автомобіль наїхав на натовп пішоходів, в результаті чого загинула одна людина, постраждало ще сім.








Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?