Зіткнення поїзда і електрички в Москві: ЗМІ розповіли про винуватця
Категорія
Світ
Дата публікації

Зіткнення поїзда і електрички в Москві: ЗМІ розповіли про винуватця

Зіткнення поїзда і електрички в Москві: ЗМІ розповіли про винуватця
Джерело:  BBC

Зіткнення поїзда "Москва-Брест" з приміською електричкою на заході Москви сталося  через п'яного чоловіка, який намагався перебігти залізничні колії.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на BBC Росія.


Читайте також: У страшній аварії в Росії загинули дев'ять осіб: з'явилися фото і відео


П'яний чоловік хотів в темряві перетнути залізничні колії на переході Філі - Кунцево поблизу будинку №4 по вулиці Герасима Куріна, через що машиніст електрички повинен був екстрено гальмувати, але, оскільки це відбувалося на підйомі, транспортний засіб поїхав назад і зіткнувся з потягом.


Нагадаємо, що в результаті аварії, яка сталася ввечері 8 квітня, постраждало 50 осіб, з яких 12 були госпіталізовані. При цьому, шестеро постраждалих знаходяться у важкому стані. Також серед поранених два машиністи, один з яких отримав поранення середньої тяжкості, а другий важко поранений.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  на трасі до московського аеропорту Домодєдово пожежний автомобіль наїхав на натовп пішоходів, в результаті чого загинула одна людина, постраждало ще сім.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?