Тарута повідомив про створення нової партії
Категорія
Політика
Дата публікації

Тарута повідомив про створення нової партії

Тарута повідомив про створення нової партії
Джерело:  online.ua

Колишній голова Донецької обласної державної адміністрації, позафракційний народний депутат Сергій Тарута заявив про створення нової політичної партії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 112.ua.
"Україні потрібне перезавантаження всієї системи влади, і зробити це можна тільки через новий політичний рух", - розповів він.
Також він повідомив, що нова партія буде насамперед ідеологічною і не стане "проектом Тарути".
Читайте також: Активісти у Києві запустили процедуру відклику Кличка з посади мера

"Ми створили нову політичну партію. Вона буде побудована на ідеологічних засадах консерватизму – це республіканська партія з головною цінністю – людина", - заявив він.
Політик зазначив, що, на його думку, ця ідеологія найбільше підходить для України, і особливо актуальна в даний період.
"Республіканська ідеологія базується на підвищеній обороноздатності, на збільшенні витрат на захист, дозволяє носити зброю, що важливо зараз. Але найголовніше - вона розрахована на розвиток середнього класу. Коли людина бідна, все інше відходить на другий план. Ми зможемо підняти економіку України", - додав Тарута.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше виник серйозний скандал в партії "Самопоміч", яка вимагає від свого представника у Дніпрі скласти мандат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?