В центрі Києва з великодньої виставки вкрали величезну писанку
Категорія
Події
Дата публікації

В центрі Києва з великодньої виставки вкрали величезну писанку

В центрі Києва з великодньої виставки вкрали величезну писанку
Джерело:  5 канал

На Софійській площі в центрі Києва, де відкрився фестиваль писанок, невідомі вкрали один з експонатів – величезне розписане яйце.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "5 канал".
"Організатори закликають усіх, хто має якусь інформацію про вкрадене яйце, повідомити про це оргкомітету. Писанку вкрали після обіду. На ній зображено собаку", - йдеться у повідомленні.
Варто додати, що офіційне відкриття фестивалю заплановане на 10 квітня.
Читайте також: 9 тисяч людей вийшли на міжнародний забіг у Києві, з'явилися фото і відео
Всього в центрі Києва представлені 858 писанок. На Софійській площі розміщено 374 експонати, які були розписані українськими художниками в авторському стилі. На Михайлівській площі виставлені інші писанки, які представляють традиційні розписи регіонів України, а також дитячі роботи.
Також на території великоднього містечка буде представлено Всеукраїнську колекцію великодніх писанок, яка нараховує 25 тисяч експонатів.
Як повідомляв ONLINE.UA раніше у Києві відбулося масштабне спортивне дійство: у сьомому Київському міжнародному напівмарафоні взяли участь близько 9 тисяч бігунів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?