У Китаї готують прорив в доставці посилок безпілотниками
Категорія
Цікаве
Дата публікації

У Китаї готують прорив в доставці посилок безпілотниками

У Китаї готують прорив в доставці посилок безпілотниками

У китайській провінції Сичуань планують побудувати 150 аеропортів для безпілотників, що будуть задіяні у системі доставки вантажів і посилок.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання Shanghai Daily.
Читайте також: На Донбасі виявлено безпілотник з маркуванням ФСБ: з'явилося відео
З подібною ініціативою виступили в представництві великий інтернет-майданчика Jd.com. Повідомляється, що поки безпілотники будуть перевозити посилки вагою до 50 кг, однак у майбутньому планується налагодити виробництво дронів, здатних транспортувати вантажі до 500 кг.
"Президент JD.com Річард Лю впевнений, що використання безпілотних літальних апаратів дозволить скоротити пов'язані з доставкою витрати приблизно на 70 відсотків. Покупці, які проживають у віддалених районах провінції, зможуть отримувати свої замовлення менше ніж за 24 години. Зараз же доставка істотно ускладнена відсутністю необхідної для швидкого обслуговування інфраструктури", - наголошується в публікації.
Як повідомляв ONLINE.UA, у швейцарському місті Лугано налагодили доставку дрона аналізів крові між двома медичними установами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?