У Києві стався інцидент з поліцією і нетверезим співробітником консульства Росії
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві стався інцидент з поліцією і нетверезим співробітником консульства Росії

У Києві стався інцидент з поліцією і нетверезим співробітником консульства Росії
Джерело:  ТСН

Патрульні поліцейські в Києві зупинили автомобіль з дипломатичними номерами, за кермом якого перебував нетверезий водій, який згодом представився співробітником російського консульства.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на ТСН.
Читайте також: П 'яна жінка за кермом збила копа і ще двох людей: з'явилося відео
Стало відомо, що поліції на порушника вказали випадкові свідки, які повідомили, що побачили, як нетверезий чоловік сідає за кермо авто.
Після зупинки водій викликав співробітника російського консульства. Спочатку вони не розуміли української, якою розмовляли патрульні, а потім почали запевняти поліцейських, що водій не міг вживати алкоголь, адже зараз піст і пиячити у Вербну неділю - великий гріх.
Коли ж патрульні запропонували пройти алкотест на "драггері", водій відмовився. На нього склали адмінпротокол, який передали в Міністерство закордонних справ України.
Автомобіль з дипломатичними номерами приїхав забирати ще один співробітник російського консульства.
Як повідомляв ONLINE.UA, наприкінці 2015 року співробітник представництва РФ, який ймовірно був у стані алкогольного сп'яніння, скоїв ДТП на київському Подолі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?