НКРЕКП скасувала абонплату за газ - "Свобода"
Категорія
Події
Дата публікації

НКРЕКП скасувала абонплату за газ - "Свобода"

НКРЕКП скасувала абонплату за газ - "Свобода"
Джерело:  online.ua

Національна комісія, що здійснює держрегулювання в сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) скасувала скандальне рішення про введення абонплати за газ для населення.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на заяви ВО "Свобода".
"Свободівці змусили НКРЕ скасувати постанову про введення абонплати за газ для українців! Після вимог нардепів-"свободівців" Андрія Іллєнка, Олександра Марченка та Олега Осуховського, а також після вимог громадськості на вулиці біля будівлі НКРЕ - члени НКРЕ проголосували за скасування своєї ганебної постанови про введення абонплати за газ!" - йдеться в повідомленні партії в Facebook.


Раніше активісти "Свободи" разом з "Національним корпусом" і представниками профспілок провели мітинг біля будівлі НКРЕКП в Києві.
Пізніше з'явилося пояснення НКРЕКП, пише "Інтерфакс-Україна".
"Скасувати (рішення НКРЕКП про впровадження абонентської плати за розподіл газу - ONLINE.UA), провести додаткові консультації, забезпечити, щоб ні для одного українця не було підвищення згідно з цим рішенням", - сказав глава НКРЕКП Дмитро Вовк.
Нагадаємо,  НКРЕКП прийняла рішення призупинити введення абонплати за газ для населення і промислових користувачів з 1 квітня.
При цьому 4 квітня представники "Радикальної партії" Олега Ляшка заблокували трибуну Верховної Ради з вимогою розпустити Нацкомісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг.
Раніше рішення комісії розкритикував президент України Петро Порошенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?