Три райони Києва залишили без гарячої води
Категорія
Культура
Дата публікації

Три райони Києва залишили без гарячої води

Три райони Києва залишили без гарячої води
Джерело:  Київенерго

У Києві з 10 квітня були відключені від гарячої води три райони столиці: Шевченківський, Оболонський і Подільський.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу "Київенерго".
Як стало відомо, відключення пов'язано з гідравлічними випробуваннями тепломереж в 353 житлових будинках, 21 лікарні, 14 дитячих садочках та 392 відомствах.
Дізнатися терміни відключення гарячої води на кожній вулиці міста можна за допомогою спеціального сервісу на сайті "Київенерго".

Читайте також: У Києві дорогу затопило гарячою водою: з'явилися фото


Скріншот з сайту "Київенерго"
Компанія просить киян бути уважними та дотримуватись заходів безпеки при виникненні провалів грунту або асфальту або появи води або пари на поверхні, і ні в якому разі не наближатися до них.
В "Київенерго" також попросили автолюбителів не паркувати машини над люками теплових камер, що підвищує ймовірність пошкодження транспорту та унеможливлює оперативне відключення пошкоджених ділянок.
Нагадаємо, що гідравлічні випробування - це метод діагностики тепломереж, який допомагає виявити пошкоджені і зношені ділянки і відремонтувати їх до початку наступного опалювального сезону.
Ці роботи проводяться щорічно протягом квітня-серпня. За нормативами, випробування здійснюються за допомогою водопровідної води температурою до + 40 ° С, яка подається в мережу з підвищеним на 25% тиском, через це провести випробування тепломережі без відключення гарячої води неможливо.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Києві через прорив труби цілий квартал залило окропом, а клуби пари знизили видимість майже до нуля.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?