У Росії збираються контролювати дітей в інтернеті: соцмережі сміються
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії збираються контролювати дітей в інтернеті: соцмережі сміються

У Росії збираються контролювати дітей в інтернеті: соцмережі сміються
Джерело:  online.ua

Скандальний депутат Держдуми РФ Віталій Мілонов зареєстрував законопроект про регулювання комунікацій в інтернеті, згідно з яким в соцмережах зобов'яжуть реєструватися із зазначенням паспортних даних.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання "Медуза".
Читайте також: Протест и в Росії: у Путіна зробили гучну заяву щодо молоді
За задумом автора законопроекту "Про правове регулювання діяльності соціальних мереж", соцмережами не зможуть користуватися діти до 14 років "незалежно від громадянства". Реєстрація в соцмережі відбуватиметься за посвідченням особи, яке дозволяє встановити вік користувача.
Його користувачі не зможуть реєструватися в соціальних мережах під вигаданими іменами. Крім цього Мілонов пропонує заборонити поширення в соціальних мережах скріншотів листування без дозволу осіб, які брали участь в ньому.
Повідомляється, що раніше з приводу ставлення росіян до заборони соцмереж для дітей було проведено соціологічне дослідження, результати якого показали 62-відсоткову підтримку ініціативи.
Новина викликала іронічну реакцію соцмереж.







Як повідомляв ONLINE.UA, російський сенатор Олена Мізуліна під час обговорення недавніх акцій протесту в Росії на засіданні Ради Федерації РФ висловила стурбованість тим, що в деяких школах ввели уроки по боротьбі з корупцією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?