Ізраїль закрив кордон з Єгиптом
Категорія
Світ
Дата публікації

Ізраїль закрив кордон з Єгиптом

Ізраїль закрив кордон з Єгиптом
Джерело:  interfax.com.ua

В Ізраїлі прийняли рішення про закриття кордону з Єгиптом в зв'язку з терактами, що відбулися напередодні, і загрозою нових атак з боку терористів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP.
Читайте також: Теракт и в Єгипті: влада пішла на крайні заходи
За даними міністра транспорту і розвідки Ісраеля Каца, в Єгипті готуються нові теракти, тому громадянам Ізраїлю, які перебувають в Єгипті, рекомендували покинути країну. При цьому наголошується, що перехід Таба, як і раніше, відкритий для тих ізраїльтян, які мають намір повернутися з Єгипту.
Як повідомляв ONLINE.UA, за один день в Єгипті сталися два теракти: у церкві в місті Танта загинули 27 осіб. В результаті обох терактів поранення отримали 113 осіб. Встановлено, що перший вибух стався після того, як смертник привів у дію закріплену на тілі вибухівку з тротилом, наповнену для більшого вражаючого ефекту сталевими предметами і цвяхами.
При цьому відповідальність за обидві атаки взяло на себе угрупування "Ісламська держава".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?