У Харкові поліція з боєм відтіснила пікетувальників від Сбербанку Росії: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Харкові поліція з боєм відтіснила пікетувальників від Сбербанку Росії: з'явилися фото і відео

У Харкові поліція з боєм відтіснила пікетувальників від Сбербанку Росії: з'явилися фото і відео

У центрі Харкова поліція жорстко відтіснила активістів руху "Національний корпус", які влаштували акцію біля відділення "Сбербанку Росії" по вулиці Донець-Захаржевського.
Про це повідомив лідер активістів Олег Ширяєв, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на його Facebook.
"Батальйон "Харків" побив активістів "Національного корпусу". Підтягуйтеся, хто може... Активісти блокували банк, нічого не порушували.... Ось підсумок", - написав він і опублікував фото з побитим активістом.
У свою чергу глава прес-служби Нацполіції в Харківській області Олена Баранник заявила, що в ході сутички з мітингувальниками постраждав один правоохоронець.

Читайте також: "Нацкорпус" встановив намети біля відділення "Ощадбанку" в центрі Києва



"На цей момент є інформація про те, що постраждав один поліцейський. Він доставлений в лікарню з опіками обох очей", - повідомила вона, передає "Інтерфакс-Україна".
При цьому Баранник визнала, що наразі поліція не має даних про постраждалих з боку пікетувальників.
Зараз відділення Сбербанку Росії в центрі Харкова не працює, воно оточене кордоном поліції, біля якої продовжують перебувати активісти. Рух транспорту по вулиці перекрито.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше активісти руху "Національний корпус" замурували відділення Сбербанку Росії в центрі Харкова, висловлюючи своє ставлення до роботи російської фінустанови в Україні.



















58eb8ebbb4b19.jpg


58eb8ebc04a85.jpg


58eb8ebc4343c.jpg


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?