Київська влада прокоментувала можливість подорожчання проїзду в метро
Категорія
Україна
Дата публікації

Київська влада прокоментувала можливість подорожчання проїзду в метро

Київська влада прокоментувала можливість подорожчання проїзду в метро

Київська міська державна адміністрація не розглядає питання можливого підвищення тарифу на проїзд в метро.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
«Поки таку можливість (підвищення тарифу на проїзд в метро) ми не обговорюємо», - сказав перший заступник голови КМДА Геннадій Пліс.
При цьому повідомляється, що на сьогоднішній день собівартість тарифу на проїзд в метро зросла до 5,6 гривень.

Читайте також: В метро Києва сталася трагедія: опубліковано відео
Раніше директор комунального підприємства «Київський метрополітен» Віктор Брагінський повідомляв, що на сьогоднішній день питання підвищення тарифу на проїзд в метро не розглядається.
«На сьогоднішній день питання про підвищення тарифу взагалі не розглядається. У нас витрати по електроенергії збільшилися в три рази, і для нас це означає збільшення собівартості проїзду, але питання про підвищення в КМДА не розглядається, а в компетенцію метрополітену не входить перегляд тарифів», - сказав Брагінський.
Він зазначив, що на сьогоднішній день собівартість тарифу на проїзд в метро зросла до 5,6 грн, при цьому міська влада самостійно встановлює економічно обгрунтований тариф.
Як повідомляв ONLINE.UA, заступник керівника київського метрополітену Дмитро Пеклун заявив, що проїзд в метро може подорожчати приблизно на 50% протягом поточного року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?