Насіров зажадав переглянути йому запобіжний захід
Категорія
Політика
Дата публікації

Насіров зажадав переглянути йому запобіжний захід

Насіров зажадав переглянути йому запобіжний захід

Відсторонений глава Державної фіскальної служби Роман Насіров

 зажадав перегляду обраної йому суддею Солом'янського районного суду Києва Олександром Бобровником запобіжного заходу.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Насірова.


На думку Насірова, суддя Солом'янського районного суду м. Київ Бобровник «на чомусь» попався на «гачок» в НАБУ, в обмін на те, що його не чіпатимуть за "діяльність з ознаками протиправності, яка викликає неоднозначну реакцію в суспільстві" . Подробиць про "протиправну діяльність" судді чиновник не повідомив.


«У мене всі сумніви розсіялися щодо законності й обгрунтованості рішень судді Солом'янського районного суду м.Києва Бобровника. Я вимагаю переглянути необгрунтований і безпідставний запобіжний захід, прийнятий суддею Солом'янського районного суду м. Києва Бобровником», - написав він.


Читайте також: НАБУ взялося за суддю, яка вела резонансний процес



"Я діяв, як і завжди дію, виключно в рамках закону, як і всі співробітники ДФС в цій справі. А все що відбувається, це якась протиправна домовленість і беззаконня", - зазначив відсторонений глава ДФС.
Нагадаємо,  Романа Насірова підозрюють у пособництві втікачу нардепу Олександру Онищенко і нанесенні Україні збитків на суму в близько 2 млрд грн.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Роман Насіров задекларував 1,13 млн доларів, 440 тис. євро і 3,4 млн гривень заощаджень готівкою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?