Астронавти МКС успішно повернулися на Землю: з'явилося відео
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Астронавти МКС успішно повернулися на Землю: з'явилося відео

NASA
Астронавти МКС успішно повернулися на Землю: з'явилося відео

У понеділок, 10 квітня, в Казахстані приземлився спускний апарат космічного корабля "Союз МС-02" з екіпажем 50-ої експедиції, який повернувся з Міжнародної космічної станції.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на NASA.
Екіпаж експедиції МКС-49/50 знаходився в космічному польоті 173 дні. На Землю повернулися два російські космонавти Андрій Борисенко та Сергій Рижиков, а також астронавт NASA Роберт Шейн Кімброу.
Читайте також: 20 років у космосі: опубліковано 11 кращих фотографій від апарата Cassini, з'явилося яскраве відео
До місця посадки вирушили пошуково-рятувальні загони, які евакуювали членів екіпажу з капсули. За 173 доби, які члени екіпажу експедиції МКС-49/50 пробули на орбіті, був зроблений внесок в сотні експериментів з біології, фізики та наук про Землю.
Російське видання ТАСС пише, що разом з екіпажем на Землю повернуто частку мощей Серафима Саровського, одного з найбільш шанованих ченців РПЦ.
NASA в Facebook опублікувала відео посадки капсули з астронавтами.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в кінці березня американська компанія SpaceX вперше в історії запустила ракету Falcon 9, перший ступінь якої вже побував у космосі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?