ЗМІ повідомили подробиці зустрічі Порошенко та Гройсмана з БПП
Категорія
Політика
Дата публікації

ЗМІ повідомили подробиці зустрічі Порошенко та Гройсмана з БПП

ЗМІ повідомили подробиці зустрічі Порошенко та Гройсмана з БПП

На вечірньому засіданні фракції БПП, в якому брали участь президент Петро Порошенко і прем'єр Володимир Гройсман, питання відставки, звіту уряду і кадрових перестановок не піднімалися.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду, яка цитує кілька народних депутатів фракції.
"Та які перестановки, все розуміють, що голосів немає. Це ж страсний тиждень", - зазначив один з нардепів.
За словами співрозмовників видання, спочатку на засіданні слово взяв президент Петро Порошенко, після чого виступив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.
"Порошенко виступав хвилину і сказав "привіт", Гройсман виступив теж хвилину і теж сказав "привіт". Далі були питання", - сказав один з нардепів.
За словами членів фракції, 70% питань стосувалися дотацій на мажоритарні округи.
"Найбільше людей цікавило питання дотацій. Гройсман пообіцяв, що субвенції соцекономрозвитку будуть своєчасними, і у всіх проблемах буде розбиратися", - зазначив інший народний обранець.
Читайте також: БПП знову пропонує "свого" кандидата на посаду аудитора НАБУ - активіст
Також зазначається, що на засіданні фракції президент не назвав кандидатів на пост глави НБУ.
"Не називали жодного прізвища, сказали, що будуть визначатися", - заявив нардеп Олег Барна. Цю інформацію підтвердили й інші співрозмовники видання.
Крім того, на засіданні було прийнято рішення про створення тимчасової робочої групи щодо зміни закону про е-декларування громадських організацій.
"Були обговорені питання створення тимчасової групи по закону про е-декларування. Від БПП висунуті три кандидатури - Алексєєв, Мушак та Ричкова", - сказала Ірина Луценко.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  колишній прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що фракція "Народний фронт" у Верховній Раді не голосуватиме за відставку Кабінету міністрів Володимира Гройсмана.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?