Представник України на "Слов'янському базарі" випустив чуттєвий кліп: з'явилося відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Представник України на "Слов'янському базарі" випустив чуттєвий кліп: з'явилося відео

Представник України на "Слов'янському базарі" випустив чуттєвий кліп: з'явилося відео
Джерело:  YouTube

Співак Влад Ситник, який представить Україну в 2017 році на фестивалі "Слов'янський базар" у Вітебську, презентував кліп на україномовну композицію "Для тебе".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на YouTube-канал виконавця.
Режисером відеоряду виступила Інна Грабар, на рахунку якої співпраця з багатьма вітчизняними зірками шоу-бізнесу.
"З Владом дуже легко працювати, він надихає під час зйомок і якимось неймовірним чином відкривається зовсім з різних сторін", - прокоментувала спільну роботу з виконавцем Інна Грабар.
Читайте також: Марія Яремчук випустила кліп, що зачаровує: з'явилося відео
Кліп показує ніжну і одночасно драматичну історію двох закоханих, які заради своїх почуттів готові пройти крізь непрості випробування.


Нагадаємо, Влад Ситник також відомий завдяки вокальному шоу "Голос країни". Співак став фіналістом першого сезону проекту.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Україну на фестивалі "Слов'янський базар" представлять два учасники - по одному в старшій та молодшій вікових категоріях. У старшій категорії нашу країну представить Влад Ситник. А в молодшій віковій категорії - учасниця другого сезону проекту "Голос. Діти" десятирічна Анна Комякова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?