Гройсман розповів, на скільки піднімуть пенсії цього року
Категорія
Політика
Дата публікації

Гройсман розповів, на скільки піднімуть пенсії цього року

Гройсман розповів, на скільки піднімуть пенсії цього року
Джерело:  Еспресо

З 1 жовтня цього року українським пенсіонерам планують підняти пенсії на 200-1000 гривень; в уряді заявили, що це буде не разова "подачка", а системне підвищення.
Про це ONLINE.UA з посиланням на Еспресо.TV.
"Ми повинні побудувати справедливу пенсійну реформу, тому пропонуємо з 1 жовтня підвищити пенсії. Ми зробимо осучаснення пенсій для 5 млн 520 тис українців. Приблизно 1 млн 308 тис. українців отримають підвищення до 200 грн, 1 млн 208 тис. - від 200 до 500 грн, 1 млн 993 тис. - від 500 - 1000 грн, 1 млн 109 тис - понад 1000 грн підвищення. Це не разова подачка - це постійна система, яка дасть можливість щомісяця отримувати підвищені пенсії", - сказав Гройсман.
Читайте також: Гройсман про президентські вибори: у мене є сенсаційне повідомлення
Прем'єр також повідомив, що уряд планує наблизити індексацію з грудня, таким чином 9 млн з 12 млн пенсіонерів отримають підвищення в абсолютно постійному вимірі.
Як повідомляв ONLINE.UA, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман прокоментував перше місце України в рейтингу корупції в бізнесі серед 41 країни. За словами прем'єра, в Україні створена вся законодавча база для боротьби з корупцією і розпочато рішуче викорінення корупції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?