Російська авіація розбомбила госпіталь з жертвами хіматаки у Сирії - ЗМІ
Категорія
Світ
Дата публікації

Російська авіація розбомбила госпіталь з жертвами хіматаки у Сирії - ЗМІ

Російська авіація розбомбила госпіталь з жертвами хіматаки у Сирії - ЗМІ
Джерело:  Associated Press

Російська авіація розбомбила госпіталь, в який направляли жертв  хімічної атаки у Сирії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Associated Press.
За словами анонімних джерел видання в американській владі, у момент, коли жертви хімічної атаки прибували в лікарню щоб отримати першу медичну допомогу, над ними пролітав російський безпілотник. Через деякий час лікарню розбомбила авіація РФ.
Читайте також: Путін починає боротьбу з США ще на одному фронті - західні ЗМІ
Американські чиновники вважають, що таким чином російська влада намагалася приховати використання хімічної зброї. При цьому у США заявили, що у них немає точних доказів щодо використання Росією хімічної зброї у Сирії. Тому американська влада поки не зробила ніяких офіційних заяв з цього приводу
Нагадаємо,  8 квітня військові літаки обстріляли підконтрольний сирійській опозиції місто Хан-Шейхун, яке раніше піддалося хімічній атаці. Моніторингова група "Місцеві координаційні комітети" заявила, що літак, який здійснював атаку, був російським.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  експерти США прийшли до висновку, що Росія заздалегідь знала про хімічну атаку, яка сталася у сирійській провінції Ідліб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?