Нехай не мріють: Суркіс зробив жорстку заяву про єдиний пул - з'явилося відео
Категорія
Спорт
Дата публікації

Нехай не мріють: Суркіс зробив жорстку заяву про єдиний пул - з'явилося відео

Нехай не мріють: Суркіс зробив жорстку заяву про єдиний пул - з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс не збирається вступати в єдиний пул чемпіонату України на телеканалі "Футбол".
Як повідомляє ONLINE.UA, про це Суркіс заявив в інтерв'ю FootballHub.
"Усі ось ці розмови про єдиний пул, та інше - це розмови не для нас. Єдиний пул, це що? Канал "Футбол", який буде демонструвати сьогодні єдиний пул. Який буде з першої і до останньої хвилини ганьбити київське "Динамо" в усіх програмах, ображати моїх футболістів, а я буду мовчати? Та не буде цього ніколи. Які б гроші нам не запропонували, нехай навіть не мріють. Київське "Динамо" єдиний пул нікому не передасть. Ми, як транслювали наші домашні матчі на каналі "2+2", так і будемо транслювати. Якщо канал "2+2" не захоче транслювати, повірте мені, у нас є дуже багато охочих. Інших каналів, які хочуть транслювати наші матчі. Про який єдиний пул ми можемо говорити, коли люди дозволили собі образи на адресу моїх футболістів, яких я зобов'язаний захищати? Якщо думають, що минув час, і я забув, так я нічого не забув, я усе пам'ятаю", - заявив Суркіс.

Дивіться: Військовий оркестр влаштував фантастичне видовище на матчі "Динамо": з'явилося відео


Нагадаємо, на сьогоднішній день група телеканалів "Футбол" транслює домашні матчі "Шахтаря", "Олександрії", "Олімпіка", "Зірки", "Сталі" і "Ворскли". Група телеканалів 1+1 транслює домашні матчі "Динамо", "Зорі", "Чорноморця", "Карпат", "Волині" та "Дніпра".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?