Російський мер запропонував вшанувати жертв теракту "запальним сміхом"
Категорія
Світ
Дата публікації

Російський мер запропонував вшанувати жертв теракту "запальним сміхом"

Російський мер запропонував вшанувати жертв теракту "запальним сміхом"
Джерело:  online.ua

Мер російського Красноуфімська Вадим Артем'євських, відкриваючи конкурс КВН, запропонував "запальним сміхом" вшанувати жертв  теракту в пітерському метро.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Youtube-канал "Znak.com".
"КВН сьогодні проходить у дуже непростий час. Ви знаєте, що у Санкт-Петербурзі стався теракт, загинули люди. Але я вважаю, що сьогодні ми повинні запалити так, щоб жоден терорист не відчув задоволення від своїх дій. І ми своїм запальним сміхом, напевно, присвятили цей КВН тим людям, які загинули", - сказав мер Красноуфімська.
Читайте також: У Росії на акціях в пам'ять жертв теракту в метро Петербурга пройшли затримання
Нагадаємо,  теракт в метро Санкт-Петербурга стався 3 квітня, в результаті вибуху загинули 14 осіб, ще 51 отримали поранення.


Як повідомляв ONLINE.UA,  після теракту в метро Санкт-Петербурга президент Росії Володимир Путін назвав членів Співдружності незалежних держав потенційними об'єктами терористичних атак.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?