Оскароносна акторка почала виробництво ліків з марихуани для жінок
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Оскароносна акторка почала виробництво ліків з марихуани для жінок

Оскароносна акторка почала виробництво ліків з марихуани для жінок
Джерело:  online.ua

Відома голлівудська акторка Вупі Голдберг у співпраці з експертом Майєю Елізабет почала виробництво ліків з марихуани для жінок під брендом Whoopi&Maya.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт проекту оскароносної актриси.
"Коли Вупі Голдберг вирішила слідувати серцю і вийти на медичний ринок канабісу, вона пішла шукати кращі інгредієнти, кращі ліки і талановитого помічника. Майя Елізабет, засновник Om Edibles, з 2008 року виграла 7 нагород High Times Cannabis Cup і має репутацію одного з кращих творців лікарських препаратів з конопель у Каліфорнії", - йдеться на сайті проекту Whoopi&Maya.
Читайте також: Мер українського міста анонсував відкриття центру терапії марихуаною: соцмережі схвильовані
Очікується, що таблетки на основі марихуани допоможуть жінкам справлятися з менструальними болями. Крім того, у лікувальні колекції також увійдуть мазі, еліксири для ванн і краплі для додавання в чай. Зараз ліки від Вупі і Майї продають в магазинах уздовж океанського узбережжя штату Каліфорнія.
Як повідомляв ONLINE.UA, влада Уругваю дозволила продаж марихуани в аптечних установах країни, починаючи з липня поточного року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?