У Держдепі прокоментували скандальне питання Тіллерсона про Україну
Категорія
Світ
Дата публікації

У Держдепі прокоментували скандальне питання Тіллерсона про Україну

У Держдепі прокоментували скандальне питання Тіллерсона про Україну
Джерело:  Bloomberg

Представник Держдепу США Роберт Хаммонд прокоментував слова держсекретаря США Рекса Тіллерсона, який запитав на саміті в Італії, чому американські платники податків повинні турбуватися про Україну.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Bloomberg.


За словами Хаммонда, питання держсекретаря США про Україну було "риторичним прийомом".


Тіллерсон повідомив, що США і Європа не повинні скасовувати санкції, введені проти Росії через її вторгнення в Україну і окупації Криму.


"Питання, напевно, змусило би будь-якого європейського чиновника побоюватися, що Трамп може послабити санкції і дозволити колишній радянській країні повернутися на орбіту впливу Росії", - пише Bloomberg.

Читайте також: Держсекретар США їде в Москву з доказами причетності РФ до хіматаки в Сирії


Нагадаємо, Тіллерсон перед тим, як відбути з візитом до Москви, поцікавився у своїх європейських колег з країн "Великої сімки", чому американські виборці повинні переживати за конфлікт в Україні.


Как сообщал ONLINE.UA,  державний секретар США Рекс Тіллерсон під час телефонних консультацій із президентом України запевнив у повній підтримці територіальної цілісності України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?