Дорн заявив про братерство українців і росіян: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Дорн заявив про братерство українців і росіян: опубліковано відео

Дорн заявив про братерство українців і росіян: опубліковано відео
Джерело:  YouTube

Український співак Іван Дорн заявив, що між Києвом і Москвою - тільки дружба.
Про це він розповів в інтерв'ю російському журналісту Юрію Дудю, повідомляє ONLINE.UA.
Журналіст нагадав Дорну концерт в Москві, який відбувся рік тому. Тоді співак попросив москвичів передати вітання Києву.
"Люди говорять про те, що є проблеми. Проблеми в їх головах - ось де їх проблеми, і нехай подавляться ними, цими проблемами раз і назавжди. Між нами немає нічого! Немає нічого, крім дружби! Давайте всією Москвою передамо дружній привіт Києву. І нехай це побачать всі", - сказав співак тоді зі сцени.
Читайте також: Укра їнський співак заспівав на вулиці Москви: з'явилося відео
Дорн також розповів, що "політикам це не подобається".
"Просто тому, що сам факт того, що я виступаю в Росії - це обурливо. Ну, саме для тих, хто затятий русофоб, їм теж це не подобається. А іншим людям, насправді, їм, чесно кажучи, - по барабану, що я говорю, їм важливіше моя музика", - зазначив співак.
В кінці інтерв'ю музикант додав, що йому подобається думати, що, українці і росіяни - брати.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Іван Дорн засвітився в Росії в компанії "заборонених" в нашій країні продюсера Йосипа Пригожина і його дружини співачки Валерії. Після чого він пояснив, що просто забув, що вони заборонені в Україні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?