НАБУ передало в Генпрокуратуру документи на екстрадицію матері Онищенка
Категорія
Політика
Дата публікації

НАБУ передало в Генпрокуратуру документи на екстрадицію матері Онищенка

НАБУ передало в Генпрокуратуру документи на екстрадицію матері Онищенка
Джерело:  online.ua

Національне антикорупційне бюро України відправило в Генпрокуратуру повний пакет документів, необхідний для початку процедури екстрадиції з Іспанії матері нардепа Олександра Онищенка - Інеси Кадирової.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook НАБУ.
За версією слідства, Інеса Кадирова - соорганізаторка так званої "газової схеми", в результаті якої інтересам держави завдано збитків на суму близько 3 млрд грн.
Повідомляється, що після отримання оригіналів документів суд Іспанії прийматиме рішення про застосування так званого екстрадиційного арешту або іншого запобіжного заходу до розгляду питання про екстрадицію особи в Україну.

Читайте також: НАБУ розслідує десятки справ через е-декларації
У НАБУ нагадали, що зазначена особа оголошена в міжнародний розшук за підозрою в скоєнні злочинів, передбачених ч.1 ст.255, ч.4 ст.28, ч.5 ст.191 ч.2 ст.209 Кримінального кодексу України. 30 березня Інесу Кадирову затримали в Іспанії за орієнтуванням Інтерполу і Європолу.
Як повідомляв ONLINE.UA, детективи Національного антикорупційного бюро України провели допит українського бізнесмена Ріната Ахметова у справі нардепа-утікача Олександра Онищенка.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?