У Раді вимагають впровадження візового режиму з Росією
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді вимагають впровадження візового режиму з Росією

У Раді вимагають впровадження візового режиму з Росією

Глава "Народного фронту" Максим Бурбак звернувся до голови Ради Андрія Парубія з пропозицією внести до порядку денного наступного тижня питання про введення візового режиму з Росією.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".
"Шановний глава, звертаюся до вас з тим, щоб на наступному пленарному тижні в порядку денному стояв законопроект, який був ініційований депутатами "Народного фронту" про введення віз для громадян РФ. Це питання національної безпеки, - підкреслив Бурбак. - Після того, як був проголосований "безвіз" для українців, ми повинні ввести візовий режим для громадян Російської Федерації. І це убезпечить Європу від навали російських шпигунів".

Читайте також: Ось і славно: заява МЗС про візи з Росією обрадувала мережу
За словами керівника "Народного фронту", "за це вийшов Євромайдан, пройшла Революція Гідності і вся країна боролася за те, щоб ми, нарешті, поверталися в Європейську сім'ю".
"Я звертаюся до уряду з тим, щоб передбачили збільшення фінансування Державної міграційної служби на більш ніж 200 млн грн для того, щоб були встановлені додаткові пункти видачі біометричних паспортів. Треба обладнати ще 470 таких автономних станцій, щоб ми змогли імплементувати рішення Європарламенту", - зазначив він.
"Звертаюся до Служби безпеки України, Держспецзв'язку, щоб вони забезпечили канали надання такої інформації, щоб кожен громадянин України зміг отримати біометричний паспорт і вільно подорожувати по території Євросоюзу", - додав Бурбак і закликав органи місцевого самоврядування фінансувати ці пункти "тому що тільки 18 пунктів було обладнано за гроші місцевого самоврядування - більше нічого не робиться".
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відповідно до указу глави Білого дому Дональда Трампа росіянам посилили візовий режим з США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?