Саакашвілі пропонує відгородитися стіною від окупованого Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі пропонує відгородитися стіною від окупованого Донбасу

Саакашвілі пропонує відгородитися стіною від окупованого Донбасу
Джерело:  online.ua

Екс-губернатор Одеської області Міхеїл Саакашвілі запропонував спорудити стіну, яка відокремила б окуповану частину Донбасу від решти території України.

Про це ONLINE.UA з посиланням на Facebook Саакашвілі.

"Я за те, щоб спорудити велику стін (не яценюківську, а справжню) і тимчасово відгородитися від окупованої частини Донбасу, сконцентрувавшись на решті України", - написав він на своїй сторінці у середу.

Читайте також: Саакашвілі звинуватив Порошенка у розвалюванні своєї команди

При цьому Саакашвілі висловив упевненість у поверненні окупованих територій, але "після того, як переможемо корупцію і почнемо швидкий розвиток".

"Але щоб їх повернути швидше, зміни у першу чергу повинні відбутися у Києві", - написав Саакашвілі.

Нагадаємо, на початку вересня 2014 року тодішній прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що Україна запускає проект під назвою "Стіна" для зміцнення кордону з Росією.

Як повідомляв ONLINE.UA, у Росії почали зведення додаткових систем безпеки на кордоні з Україною після того, як стартував український проект "Стіна".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?